| CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
alayına_gider ÜYE
| Konu: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Ptsi Nis. 20, 2009 11:20 am | |
| ÜYÜLİĞİMİ SİLENLER Bİ BENLE İLETİŞİM KURSUN | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Ptsi Nis. 20, 2009 11:25 am | |
| ALLAH , ALLAH.. Neden siliyorlar ve ne hakla.. Kardeşim herhangi kötü bir küfür yada başka bir davranışta bulundun mu??
Eğer kötü bir davranışta bulunduysan bile en azında bi uyarı verilmesi lazım diye düşünüyorum. Yok bunların hiçbiri yapılmadan direk siteden atıldıysan diyecek Söz bulamıyorum.. Ve bunu yapanın bir an önce açıklama yapmasını istiyorum Şahsım adına.. Tabiki siteden atılan "Class Bidenesi" nickli arkadaşım adına da bu açıklamayı istiyorum..
Saygılar.. | |
|
| |
alayına_gider ÜYE
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Ptsi Nis. 20, 2009 11:28 am | |
| söylediklerinle uzaktan yakından alakası yok bana uyarı dahi gelmedi ne hakla sılerler madem hatam var uyarı versin bende bi açıklama istiyorum hemen | |
|
| |
alayına_gider ÜYE
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Ptsi Nis. 20, 2009 7:41 pm | |
| halen bi haber alamıyorum yetkılıler kımse cvp versinler | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Ptsi Nis. 20, 2009 9:20 pm | |
| kardeşim üyeliğinizin silinmesine gerçekten bende çok üzüldüm.. Sulu göz helede haksız yere ban edilmek çook kötü üzüyor insanı inş haklı olduğunuz ortaya çıkar :confused: | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Salı Nis. 21, 2009 6:05 am | |
| Kimsenin taktığı yok gibi | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Salı Nis. 21, 2009 12:01 pm | |
| Arkadaşlar kimin sildiğini yönetimden öğrendim.Bu konuyla ilgileneceğimden emin olabilirsiniz.. | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Salı Nis. 21, 2009 1:05 pm | |
| Kim silmiş söylede bizde bilelim ama dimi | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ Çarş. Nis. 22, 2009 11:59 am | |
| kardeşim yanlışlık olmuştur bence ama en yakın zamanda hallonur İNŞALLAH özür dilenmesi gereken bir konuda olursa yönetim bunu da gerektiği şekilde gerçekleştirir
| |
|
| |
| CLASS BİDENESİ İSİMLE ESKI ÜYELIĞIM VARDI NEDEN SİLİNDİ | |
|