Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HATİM DUASI...............................

4 posters
YazarMesaj
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

HATİM DUASI............................... Empty
MesajKonu: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 4:18 pm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Tevbe Ya Rabbi,tevbe Ya Rabbi,tevbe Ya Rabbi,
Aman Ya Rabbi,eğer bizim elimizden,gözümüzden,dilimizden ve cem-i cümle azalarımızdan bilerek veya bilmeyerek işlemiş olduğumuz kelime-i küfür,şirk,isyan,gıybet sadır oldu ise cümlesine tevbe ettik.
Peygamberlerin evveli Hz. Adem (a.s) ve ahiri iki cihan serveri insan ve cinin peygamberi bizim peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s)'in tarafı ilahiyeden her ne getirip haber verdiyse hepsine kalp ile iman ettik dil ile ikrar eyledik..
ELHAMDÜLİLLAHİ RBBİL ALEMİN..
VESSAELATÜ VESSELAMÜ ALA RESULİNA MUHMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE ECMAİN! ALLAHÜMME RABBENA YA RABBENA! TEKABBEL MİNNA!İNNEKE ENTES SEMİUL ALİM!YA İLAHEL ALEMİN!..VE YA ERHAMERRAHİMİN!

İlahi!
Hamdını sözümüze sertac ettik.
Zikrini kalbimize mi'rac ettik.
Kitabını kendimize minhac ettik.
Biz yoktuk Sen var ettin.Varlığından haberdar ettin.
Aşkınla gönlümüzü bikrar ettin.
İnayetine sığındık,kapına geldik.
Hidayetine sığındık lütfuna geldik.
Kulluk edemedik affına geldik.Şaşırtma bize doğruyu söylet.
Sapıtma bizi Hakk'a yönelt.
Neş'eni duyur hakikati öğret.
Sen duyurmazsan biz duyamayız.
Sen söyletmezsen biz söyleyemeyiz.
Sen sevdirmezsen biz sevemeyiz.
Sevdir bize hep sevdiklerini.
Yerdir bize hep yerdiklerini.
Yar et bize hep erdirdiklerini.
Sevdin Habibini kainata sevdirdin.
Sevdin de hil'at-i risaleti giydirdin.
Makam-ı İbrahim'den Makam-ı Mahmud'a erdirdin.
Server-i afsiya kıldın.
Hatem-i enbiya kıldın.Muhammed Mustafa kıldın.
Salat-ı selam,tahhiyat ü ikram,her türlü ikram O'na,aline,ashabına ve etbaına YA RABB!YA RABB!Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsustur.Bütün salatü selamlar; rahmet ve selametlikler,iki cihan güneşi,başlarımızın tacı,Rahmeten lil'alemin,Resul-i Ekrem ve Nebiyy-i, Muhterem,Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa (s.a.s) Efendimiz ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Kur'an-ı Kerim'in bereketi ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimiz hürmetine bizleri affeyle,Allah'ım!Bizleri Kur'an-ı Kerim'in zineti ile süsle.O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve onun şerefiyle de şereflendir Allah'ım.
Ya Rabbi!Okumuş olduğumuz 10 hatm-i şerifleri dergah-i uluhiyyetinde kabul eyle.Kur'an-ı Kerim'in her harfi için bizlere sevap yaz.Okurken yaptığımız hataları bağışla,tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur.Kur'an-ı Kerim'i kalplerimize nur eyle,Cennet yolumuzu onunla aydınlat.
Allah'ım!Bizlerden eksiksiz ibadet ve taat bekliyorsun.Bunlara ancak Senin sonsuz yardımınla sahip olabiliriz.Öyleyse; bize,Senin hoşnutluğunu kazandıracak,kusursuz ibadet ve taatde bulunma imkanı bahşeyle.
Hatim duasına katılan katılmayan herkesin günahlarını geniş mağfiretinle affeyle Ya Rabbi!hiçbir gölgenin olmadığı o dehşetli hesap gününde senin gölgenin altında bulunmayı nasip eyle Allah'ım!Sen affedicisin affı seversin bizleri affeyle Ya Rabbi!Ey istediğine istediğini veren ve istediği vakite almak kudretine sahip olan Yüce Allah'ım!Kiminin başına tac giydirir,kiminin başına taş düşürürsün.Mülk Senindir,saltanat Senindir.İstediğine verir istediğinden alırsın.İstediğini alçaltır istediğini yüceltirsin.Sen her şeye kadirsin.Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah'ım!Ayıplarımızı ört,kalplerimizi pak eyle;Din ve dünya işlerimizi ıslah eyle Ya Rabbi!
Ya Rabbi!Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle;dünyada rezil olmaktan,Ahiret'te de azabından muhafaza eyle.Allah'ım bizi dirlik ve doğruluk üzerine yaşat,aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir,kalblerimizi aynı görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir.Dinden,imandan,doğruluktan,Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya Rabbi!
YA ERHAMERRAHİMİN!Hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda nasipeyle.Na-murad olanları ber-murad eyle,na-şad olan ümmet-i Muhammedi en kısa zamanda handan-ü şadan eyle Ya Rabbi!Allah'ım son nefese ulaşıp,ölümün aklı baştan gideren acılarıyla karşı karşıya kaldığımızda elimizde Kur'an,göğsümüzde iman,dilimizde kelime-i şehadet ve kelime-i tevhit ki buyrun. Eşhedü en le ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühu ve Rasulüh.La ilahe illallah Mumammeden Rasulüllah diye cümlemize hüsn-ü hatimeler nasip eyle Ya Rabbi!
Ruhumuzun cilası,hayatımızın ziyası,kurtrıcı kelamın Kur'an-ı Kerim'ini okuduk.Hasıl olan sevabı ilk insan ve ilk peygamber hazret-i Adem'den,başlarımızın tacı,dertlerimizin ilacı,Habibin Fahr-i Alem Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem'e kadar gelip geçen bütün peygamberan-i izam ve Rusul-i kiram,aleyhim’üssalatü vesselam hazretlerinin ervah-i pak-ı Tayyibelerine hediye eyledik,ikram eyle Ya Rabbi!
Bütün evliyaların,enbiyaların,şehitlerin,üstadlarımızın ruhlarına,üzerimizde hakkı bulunan kardeşlerimizin ruhlarına,ruhaniyetlerine hediye eyledik vasıl eyle Ya Rabbi!isimleri unutulmuş,nesilleri kesilmiş banada bir fatiha yokmu diyen ehl-i imanının ruhlarınada taltif eyle Ya Rabbi!Ve bilhassa hasıl olan sevabı, hatm-i şeriflerin okunmasına sebep olan ve merasime iştirak eden kardeşlerimizin ahrete irtihal etmiş bulunan anne-baba,dede-nine bütün yakınlarının ruhlarına da hediye eyledik kabul eyle,kabirlerini Kur’an-ın nuruyla pür-nur,makamlarını cennet ayle Ya Rabbi!Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde vefat eden kardeşlerimizin ruhlarınada hediye eyledik haberdar eyle Ya Rabbi!
Dualarımızı huzur-u Beytullah'da yapılan ve müstecap olan dualara ilhak eyle Ya Rabbi!Sevgili Peygamberimizin istediği hayırlı işlerin tamamını biz de Senden istiyoruz,bizlere de nasip eyle Ya Rabbi!Sevgili peygamberimizin sığındığı şerlerden,fitne,fesat ve nifaktan bizde Sana sığınıyoruz,hepimizi koru Allah'ım.Cümlemize son nefeste iman selameti nasip eyle Ya Rabbi!Amin diyen,gönülden bu duaya iştirak eden kardeşlerimizi aziz eyle,iki cihan saadeti nasip eyle,razı olduğun kullarının arasına ilhak eyle Ya Rabbi!

ESSALATÜ VESSELEMÜ ALEYKE YA RASÜLALLAH!
ESSALATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA HABİBALLAH!
ESSALATÜ VESSALAMÜ YA EMİNE VAHYİLLAH!
ESSALATÜ VESSALAMÜ ALEYKE SEYYİDE'L EVVELİNE VE'L-AHİRİN,VE SELAMÜN ALE'L-MÜRSELİN VE'L-HAMDÜLİLLAHİ RABBİ'L ALEMİN!
Hayırların fethi,şerlerin defhi,ümmet-i Muhammed'in sıhhat ve selameti için EL FATİHA...(Dualarımızın kabulü için,Peygamber Efendimizin şefaati için salavat)
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

Doğum tarihi : 03/02/89

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 6:00 am

amin allah razxı olsun gülüm ben yoktum kusura bakma yapıcaktım ama yapamadım...........
http://www.hci1.forumieren.de   (sadece bayanlara özel)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 8:24 am

olsun canım ben hallettim.rabbim cümlemizden razı olsun inş.bugün herkesin dualarını bekliyorum arkadaşlar bana dua edermisiniz....
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimePtsi Nis. 20, 2009 4:02 pm

arkadaşlar bi okuyalımda duadan yararlanalım isterseniz.......
iMAM hatipli
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
iMAM hatipli

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 12:58 pm

AMİN ALLAH kabul etsin emeğine sağlık gül güzeli kardeşim
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 12:55 pm

kardeşim RABBİM razı olsun biraz geç oldu ama Very Happy
RABBİM o güzel imanını daha çok artırır İNŞALLAH
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: HATİM DUASI...............................   HATİM DUASI............................... I_icon_minitimePtsi Nis. 27, 2009 5:57 pm

amin inşallah

HATİM DUASI...............................
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-