Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(

5 posters
YazarMesaj
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

Doğum tarihi : 03/02/89

Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( Empty
MesajKonu: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 12:11 pm

-Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi

'5 EKİM!...Bugün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm ama nede olsa ben benım, varım ya! Bu bana yetiyo. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim

'19 EKİM'..... Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyka besleniyorum.Kalbini dolaşıp dolaşıp gelen sıpsıcacık kan bana geliyor.Beni seven bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum.. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bi sürpriz olacağım...

'23 EKİM!..... Hiç görmediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı, dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Düşünün bir yıl sonra bu elin değdiği yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımda ve dilimden sözcükler dökülecek... herhalde önce 'anne' diyeceğim

27 EKİM!.... Bugün pek mutluyum.İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi tıpkı annemin ki gibi. Annem bedeninde iki kalbin attığını bilseydi ne kadar sevinirdi! 'Duyuyormusun anne?'

2 KASIM!... Hergun biraz daha büyüyorum. Kollarımı ve bacaklarımı da biçimlendirmeye başladım. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklıcam seni anneciğim.. Şu ayaklarımda tamamlansında beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belkide birlikte okula gideriz..

12 KASIM!... Ah evet bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarımda çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplıcam, annemin ellerinden tutucam..belkide güzel bi şiir yazacağım. Anneciğim ordamısın ? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum...

10 ARALIK... Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var. Anneme benziyorum galiba

24 ARALIK!... Kulaklarım daha iıi duyuyor artık. Anneciğim senin kalbinin seslerini duyuyorum. Sende benimkini duyabiliyomusun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum.Sesin ne kadar tatlı hiç duymadığım birşey bu. Güzel ve sağlıklı bi kız olacağım. Kollarında uyuyacağım.. yüzüne bakacağım.. o tatlı sesini dinleyeceğim.Beni çok seveceksin dimi anne

28 ARALIK!... Anne burada birşeyler oluyo. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... sustun! Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne... anne... anneciğim..Yüzümde soğuk birşey hissediyorum. Anne yüzümü parçalıyolar... Anne birşeyler yap... anne kolumu çekiyolar anne... canım yanıyor anne anne... ayaklarımı parçalıyor bu şey anne.. Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne... anne kalbimi parçalıyorlar... anneciğim..... anneee....anneee....an.........

Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..
http://www.hci1.forumieren.de   (sadece bayanlara özel)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 12:23 pm

elifim sağolasın.
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 12:38 pm

sende saolasın yorumun için betülüm
bekir_20
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 21/09/75

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 12:57 pm

teşekkürler
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 5:12 pm

rica ederim
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 6:56 pm

tşk ederiz kardeşim... :Allah Razı Ols
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 1:56 pm

allah cümlemizdenrazı olsu ncnm
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimePtsi Nis. 06, 2009 10:51 am

afff RABBİM
ne kadar acı
canım bebek RABBİMİN bağışladığı güzel yaratılana bu yapılırmı
resmen cinayet
RABBİM uyandırsın böyle insanları
çok üüzüldüm yaaaa
paylaşım için sağol kardeş
hll
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hll

Lakap : biri;)

MesajKonu: Geri: Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(   Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:( I_icon_minitimePtsi Nis. 06, 2009 2:43 pm

\'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
afff RABBİM
ne kadar acı
canım bebek RABBİMİN bağışladığı güzel yaratılana bu yapılırmı
resmen cinayet
RABBİM uyandırsın böyle insanları
çok üüzüldüm yaaaa
paylaşım için sağol kardeş
çok haklısın\'\--ŞEYM@--\' ablacım...
ben de çok üzüldüm Crying or Very sad

Bir bebeğin yarım kalan Hikayesi:(:(
1 sayfadaki 1 sayfası