| Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. | |
|
+3\'\--ŞEYM@--\' esmerim fatımatüzzehra 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Perş. Nis. 02, 2009 9:27 pm | |
| öncelikle ben söyliim: her güzel olanı dinlerim ama gelenekçi yapım türküleri bırakmıyor.ezgilerden de kopamam müzik aleti olarak da:ney üflüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Cuma Nis. 03, 2009 10:45 am | |
| |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Cuma Nis. 03, 2009 12:23 pm | |
| <neye bayılıorum ney bulabılırmısın ney dınlerım ilahı ezgı bazı duygusal şarkı | |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Cuma Nis. 03, 2009 12:49 pm | |
| pop.türkü.slow gitara bayılırımmm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 2:46 pm | |
| - esmerim demiş ki:
- pop.türkü.slow gitara bayılırımmm
gitarı ev arkadaşım sayesinde biraz bende tıngırdatıyorum |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 3:03 pm | |
| türkülerimiz en vazgeçilmezimdir flüt çalmayı az da olsa beceriyorum | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 3:19 pm | |
| Her Türlüsünü..
Cengiz babasından tut , Tarkan dan çıkma , Tiesto ya kadar.. | |
|
| |
Kevser99 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 165 Nerden : Google Lakap : qiskoqat Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 5:59 pm | |
| gitar çalabiliyorum azda olsa yabancı pop ve clasik müzik dinlemeyi severim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 6:00 pm | |
| elektro bağlama olcak gerisi yalan |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 6:16 pm | |
| ÇAT PAT ÇALIYORUM VALLA ELEKTRO BAĞLAMA OLACAK GERİSİNİ BİLMEM NEY NE OLUR KI ANCAK VIZILTI |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Ptsi Nis. 06, 2009 7:29 pm | |
| - class bidenesi demiş ki:
- ÇAT PAT ÇALIYORUM VALLA ELEKTRO BAĞLAMA OLACAK GERİSİNİ BİLMEM NEY NE OLUR KI ANCAK VIZILTI
ney vızıltı ha.vah garibim bence senin kulağın yüz yıl bakımı gelmiş Komik |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Cuma Nis. 10, 2009 10:59 am | |
| saol fatmam neyzen sana minnettar |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Perş. Haz. 11, 2009 9:28 pm | |
| valla rap rep caz hariç her türlü müzik dinlerim müzik aleti olarakta gitar çalarım.. ablam ney üfler ...bende neyi üfleyemiom of ya neden :no: | |
|
| |
öznur ÜYE
Mesaj Sayısı : 16 Doğum tarihi : 03/04/86 Nerden : kayseri Kayıt tarihi : 05/06/09
| Konu: Geri: Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. Cuma Haz. 26, 2009 9:31 pm | |
| ne olursa dinlerim daha doğrusu dinlettirilirim gitar öğreniyorum bu arada ney sesi çok etkileyici | |
|
| |
| Hangi müzikleri dinlersiniz.ve hangi müzik aletini çalarsınız. | |
|