| erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 8:14 am | |
| Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur. IP'sini gizlemez. Windows XPde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür. Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar. Tıklamaz "basar". Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz. USB'den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM'unu kullanır. My Pictures veya My Music klasörlerini kullanmaz, aksine siler. XP'sini Windows klasik temasıyla kullanır. Şekerci dükkanı gibi kullanmaz. Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen Enter'a basıp gönderir. Sırıt Sınır tanımaz! ADSL limiti 3GB ise 2.9'da durmaz, sörfe devam eder. Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, normal fare takar. Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. "Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. Overclock yapamıyorum diye ağlamaz Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. Ctrl+Alt+Delete ile uğraşmaz direkt reset atar. klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir eder...edemezse ettirir... Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz, Alt+F4 kullanır. |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:03 am | |
| Aynı ben diyecem ama biraz fark var | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:09 am | |
| - hmz_N.F.K demiş ki:
- Aynı ben diyecem ama biraz fark var
eminim öyledir |
|
| |
mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:12 am | |
| - hmz_N.F.K demiş ki:
haha haha ay aplam heç gülcem yoktu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:28 am | |
| - mavihayal090 demiş ki:
- hmz_N.F.K demiş ki:
haha haha ay aplam heç gülcem yoktu ben de görünce böyle demiştim mavihayalim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 10:35 am | |
| hamza böyle kullanır yav (çok kötü bir yalan oldu ama) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 10:47 am | |
| evet arkadaşlar yorum lütfen aranızda böyle bilgisayar kullanan delikanlı yok mu.benim malım kıymetlidir ve ben sinirlenince bilgisayarıma vurmam.çoğu şey de tutumuyor benimle.zaten ben de erkek değilim
En son edra-sukeyna tarafından Salı Mart 31, 2009 12:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 12:57 pm | |
| |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 1:13 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 1:20 pm | |
| - rude83 demiş ki:
- Sinrlenince , monitör hariç (daha yeni aldım , borcu daha yeni bitti ) hepsini tekmelerim. Bendeki bu sinir yalnızca bilgisayarlara karşı. Beni anlamazsa , anlatmasını bilirm.
Zaten bgn müşterinin birinde bi modem için 4 saatim gitti , sinirliyim , az daha kıracaktım modemi..
https://www.dailymotion.com/video/x84nvz_sinirlenip-bilgisayar-parcalayan-ad_fun Sırıt linkge baktım yuhhhhh okadar da değil.bu ne ya ya rude abi çok komiksin ya |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 1:23 pm | |
| Yok bea.. ( Çok mütevaziyim) Bu daha normal halim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:08 pm | |
| müthiş bi adammış bu yaaaaa Eline sağlık | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Salı Mart 31, 2009 9:25 pm | |
| - edra-sukeyna demiş ki:
- hamza böyle kullanır yav (çok kötü bir yalan oldu ama)
yok yalan değil bugune kadar bitane 1+1 bitane 2+1 hoparlör bi mıc bı pc kulaklık ve 10 dan fazla mp3 kulaklık ve mp4 sonraa bi klavye (F olduğu için yoksa babam değiştirmıyodu) eskı monıtoru kaç kez yumrukladım ama tüplu olduğu için sağlamdı yanı olan bana oldu bide mause + 1 gb ram kırdım yanı vukaat çok ismail abımın dediği gibi bu pc ye karsımıyom daha 4 taksıdı var bıtsın yavaş yavaş bunada dalarım Komik | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Çarş. Nis. 01, 2009 6:22 am | |
| | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Çarş. Nis. 01, 2009 7:26 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Çarş. Nis. 01, 2009 4:55 pm | |
| |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Cuma Mayıs 08, 2009 5:06 am | |
| İyi kullanrmış Paylaştığın için sağol. | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) Paz Eyl. 06, 2009 11:08 pm | |
| Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen Enter'a basıp gönderir.
Ctrl+Alt+Delete ile uğraşmaz direkt reset atar.
klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir eder...edemezse ettirir...
Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz, Alt+F4 kullanır.
Erkek değilim ama üstteki yazdıklarımı yapanlar ayyyynı ben Sırıt Sırıt Komik hepsini de yaparım Sırıt Sırıtözellikle 1. yi Sırıt | |
|
| |
| erkek adam böyle bilgisayar kullanırmış:) | |
|