| ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Cuma Mart 27, 2009 12:21 am | |
| Söylemek istesem gönüldekini; Dilime dolanan ızdırap olur... Yazsaydım ben derdimin bir tekini; Ciltlere sığmayan bir kitap olur... Ah ne yaman bir çileli insanmışım! Sunulan her zehri şifa sanmışım... Ah ne aldanmışım! Aldanan gönülde aşk serap olur!... ************** Ömrümün güzel çağı, İçimdeki bin heves, Her güzelin ardından tükendi Nefes nefes... Artık sevda yolunda ne dilimde bir dua, Ne mızrabımda şevk var. Ne sazımda eski ses, Her güzelin ardından tükendi nefes nefes.... ************* Gençlik geldi geçti bir günlük süstü... Nefsim doyamamaktan dünyaya küstü...... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Cuma Nis. 10, 2009 10:55 am | |
| |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Cuma Nis. 10, 2009 11:43 am | |
| BU ŞİİR DERDİ ANLATIR
Bir boşluktasın
Ruhunu sarmalayan gecenin hüznü
Yüreğinde binlercesine acı
Biraz pişmanlık birazda kahır
Ve mahşere kalmış olan bir sır
Bir karanlıktasın
Karanlıkların içinde karanlık gözünde
Karanlıkların gözündesin
Yok musun sen yine bu günümde
Bu kahrolası bitik akşam saatlerinde
Bu dört duvara sığmayan içimde
Şimdi dertlenme vaktidir
Eskileri hatırlayıp seni anmaktır
Ve bu şiirde seni bulmaktır.
yusuf tarık kısakürek | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Cuma Nis. 10, 2009 12:20 pm | |
| Yalnızlığım dilimde
Sevdiğim yaban elde
Hüzün ile gözyaşı bir olmuş
Karanlığım olan gündüzlerde
· * * * * * * * * *
Baktın mı kendine
Mektup yazdım sevdiğime
Eller almış okumuş
Nazar etmişler sevgime
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Cuma Nis. 10, 2009 3:50 pm | |
| gönül çalamazsan aşkın sazını ne tele vur ne perdeti incit |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın C.tesi Nis. 11, 2009 4:24 pm | |
| NE DERDİ TANIRIM NE DERTLİYİM BEN SENİN AVARENİM BİLMEZ MİSİN SEVDİĞİM BİZ AYRI LİMANDAYIZ SAHİLİMİZ BİR DEĞİL YAKAMOZLARIMIZA AYNI DALGA VURMUYOR. NE DERDİ TANIRIM NE DE DERTLİYİM BEN SENİNLE AMA SENSİZİM. (bu şiiri yeni yazdım buyrun adını siz koyun.) |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın C.tesi Nis. 11, 2009 7:18 pm | |
| HER ŞEY O'NDAN Yüz bin peygamber gelse ne çare hacetine, Merhameti Allah'ın tek çare necatına. Geceler boyu namaz,yetermi iflahına? İnayeti Allah'ın,vasleder felahına. Ameline güvenme,ateşlerde yanarsın, Allah rahmet ederse kevserlere kanarsın. Peygamber-i Zişan ki-bel bağlamaz amele, Gufranına dua et Zü'l-Kemal-i Cemale. Bin yıl secdede kalsan,bie gözün hakkı olmaz, Merhamet olmasa,gazaba engel kalmaz. Her şey O'nun vergisi,varlık ve darlık O'ndan! "YA RABB ŞÜKÜR" dediğin dil O'ndan,dudak O'ndan! Hep O'nun verdiğiyle şükür ve minnet O'na, Yine O'nun atası varırsak mutlu sona! YA RABB! Pürkusurum,günahkarım,affet de, Mutlak acizim RABB'İM,affıma ferman SEN'DE! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın C.tesi Nis. 11, 2009 8:15 pm | |
| çok güzel gül güzeli kardeşim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Paz Nis. 12, 2009 5:45 pm | |
| seherlerde ağlamaktan yoruldum olsa geleceğe dair ufacık bir umudum seni beklemez ben gelirdim seni seviyorum çok seviyorum derdim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Paz Nis. 12, 2009 5:48 pm | |
| adımızı yan yana ağaçlara kazmışlar mahalle allı morlu duvarlara yazmışlar çocuklar bile biliyor bu gönül seni seviyor. |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Paz Nis. 12, 2009 6:11 pm | |
| Kim suçlu
Seni çok severdim
Ah ulan bu aşkı sen bitirdin
Çektiğim tüm dertlerim
Ah ulan birine bin ekledin
Hani kız çocuğumuz olacaktı
Ama dedin ve ayrıldın
Şimdi için rahat mı?
Geçmişimdeki karanlıktayım
Her şeyinle vurmadan öldürdün
Yaşamak mı? Hangi kalpte
Yok oluşumun yokluğunda
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Paz Nis. 12, 2009 8:31 pm | |
| buraya isimsiz siirler yazılsa daha güzel olur:sayın yusuf tarık kısakürek
En son edra-sukeyna tarafından Paz Nis. 12, 2009 8:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın Paz Nis. 12, 2009 8:31 pm | |
| çok güzelmiş ya.eline sağlık. |
|
| |
| ismini bulamadığım ama çok şey anlatan şiirler var diyorsanız buyrun buraya yazın | |
|