| sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam | |
|
+9nükhet buket beyazgelincik fatih pınar20 \'\--ŞEYM@--\' fatımatüzzehra rude83 leyli-can 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Ptsi Mart 23, 2009 7:51 pm | |
| sevdiğinize sevdiğinizi nasıl söylerdiniz.ben Hakcasına söylerdim.ertelemez söylerdim.yarını beklemez bu günden söylerdim.çünkü ömür sermayemiz heran iflas edebilir.hayat denen serbest pazarda kala kalırız.bu gün bitti bitecek.yarınsa belki gelmeyecek.neden şimdi kullanmayayım.hazır gelmemişken can telaşım.evet söylerdim sevdiğimi.gözlerine baka baka seni seviiyorum derdim imkanım varsa.seni seviyorum ama sevmezsen beni anlarım.sen mutluysan beni sevmememene de alışırım.seni seviyorum bir tanem.sen mutluysan mutsuzluğumda ben de mutlu olmalıyım.seni seviyorum bir tanem.asude yıldızım şahit buna.yalancı sevda yok yüreğimde.bak boğazın sessizliğine dinle martıları sana benden bir söz var:seni seviyorum.haydi asude sende söyle ona nasıl sevdalandığımı.seviyorum seni var mı ötesi.affet telaşımı.ama bu gün gitti yarın gelmeyecek belki.o yüzden söyledim seni sevdiğimi.seni seviyorm seni seviyorum. bir birlerini Allah rızası için sevenler hadi durmayın söyleyin sevdiğinizi. seni çok seviyorum ertan kılıç seni seviyorum şeymam seni seviyorum leyli-can seni seviyorum mavihayal seni seviyorum kevser99 seni seviyorum ilk göz ağrım e_s_r_a seni seviyorum gül güzeli seni seviyorum mevsim seni seviyorum yağmur seni seviyorum sırma-oğuz seni seviyorum hmz N.F.K. seni seviyorum N.F.K. seni seviyorum pınar-20 sizi seviyorum kardeşlerim,arkadaşlarım,dostlarm
En son edra-sukeyna tarafından C.tesi Mart 28, 2009 11:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Ptsi Mart 23, 2009 10:11 pm | |
| AYY!!canım ablam bende seni çok seviyorummmmm.. görüşlerin çok sıcak ablacım ya ne insan canlısı birisin maşallahh.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Ptsi Mart 23, 2009 10:44 pm | |
| estağfirullah kardeşim o sizin büyüklüğünüz |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 7:21 am | |
| Benim sevgim buralara dar gelir Sırıt
Şaka şaka. O sevgi sıradan sevgi , Sevgi bence diğer sevgi , onuda söylemek biraz zor gelir be insana. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 11:06 am | |
| |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 11:52 am | |
| BNDE SENI SEVIOM ABLACIMMMMMMM | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 11:54 am | |
| |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 4:00 pm | |
| ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasın. Birbirinizi sevin ki iman etmiş olun. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Salı Mart 24, 2009 4:31 pm | |
| - \'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
- seni çokk seviyorum edra-sukeyna ablam
seni çok seviyorum mü'min ablam seni çok seviyorum içten ablam seni çok seviyorum savcı ablammmm
ben de seni şeymam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Perş. Mart 26, 2009 8:10 pm | |
| şeymam seni ayrı seviyorum apayrı |
|
| |
pınar20 Özel Üye
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Perş. Mart 26, 2009 9:26 pm | |
| bizi seven yok ne yapalım bizide Allah sever inş. Ben bütün Allahın yaratıklarını seviyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Perş. Mart 26, 2009 9:46 pm | |
| ay öğle deme ben de severim seni.ben tanıştıkça seviyorum zaten.üzüldüm bak şimdi.baştaki msja tekrar bak kardeşim |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
fatih Özel Üye
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam C.tesi Mart 28, 2009 9:34 am | |
| '' Yaratılanı severim, yaratan dan ötürü'' hiç bir insan yoktur ki kötülük üzerine yaratılsın, insan acak düşünceleriyle kötü olabilir. Allah rızası için hepinizi seviyorum... | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Çarş. Tem. 22, 2009 10:39 pm | |
| ah ah ben hiç söyleyemem sevdiğim insana öle şeyler utanırım ben söyleyemiom ya seni seviyorum diyemem asla kızlar için çoooook zor bi söz söyleyemiyorum bu yüzdende hep kaybediyoruumm aşkından ölüp gebersemde diyemem geceleri gizli ağlarım gene diyemem sen beni tanımazsın severimde söylemem ah bu ben ah ABV.. A beni kahretsin..of of Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim bu sözleri sanki ben yazdım.. :no: | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Cuma Tem. 24, 2009 4:29 pm | |
| aramızda bir kör aşık mı acep....(beyaz gelincik ablacım)) :heart: [MERAK ETME BEN SENİ SEVİYORUM BEYZ GELİNCİK ABLACIM.]BAK BEN UTANMADAN SÖLEDİM İŞTE SENDE DENE İSTERSEN :bounce: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| |
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Ptsi Tem. 27, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
nükhet ÜYE
Mesaj Sayısı : 18 Nerden : Turgutlu/Manisa Lakap : ஐ◄███▓▒░░ NüKhEt░░▒▓███►ஐ Kayıt tarihi : 14/07/09
| |
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Cuma Tem. 31, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam C.tesi Ağus. 01, 2009 3:04 pm | |
| - nkht_bn demiş ki:
- yhawww valla herkez birbirine sevdiğini söylüyor beni seven yokmu aceppp.
vah vah öylemi yaha ben söyleyim sana.. seni seviyorum.. seni seviyorum:) | |
|
| |
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam C.tesi Ağus. 01, 2009 3:07 pm | |
| birgül alıntı..nuray ablam yalnız değilsin bu konuda meraklanma ben de söyleyemem kimseye ama belli ederim:) sen varsın sizler var demi ayy cnm benim..:)seni çok seviyorumm.. bende öyle hareketlerimle konuşmalarımla belli ederim ancak:(severimde söyleyemem haha:D .. | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam C.tesi Ağus. 01, 2009 9:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam Ptsi Ağus. 03, 2009 1:51 pm | |
| hehe evet aynen öle.... birgül ben seni seviyorum...:)valla ben hiç çekingen değilimdirde aşk konusund aöle biraz:) | |
|
| |
| sevdiğinize sevdiğinizi söyleyin vesselam | |
|