Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız Empty
MesajKonu: fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız   fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 2:44 pm

evet arkadaşlar fıkra yazalım eğlenelim.ilk fıkra benden.mesleğimle ilgili olsun.
şimdi fıkra bu ya:dünyadayken bir birlerini çok seven ama kavuşamayan 2sevgili ölüp cennete gitmişler.ve demişler ki:dünya da evlenemedik bari cennette evlenelim.baş mekleğe söylemişler niyetlerini.baş melek imam bulmak için cenneti araştırmaya başlamış.ve bir 30-40yıl sonnra çifte gelip imamı bulduğunu evlenebileceklerini söylemiş.neyse evlenmiş bunlar.aradn bir süre geçmiş ve boşanmaya karar vermiş çiftimiz.bunu baş meleğe iletmişler.melek:ben cennette imamı 30 yılda buldum hukuçuyu hiç bulamam demiş.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız   fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 2:48 pm

başka fıkra.
birgün adam gelmiş öğretmene ve demiş ki:1+1 kaç yapar.öğretmen tahtaya yazmış:1+1=2 eder.sonra gitmiş muhasebeciye 1+1 kaç ader?muhasebeci hesap yapmam lazım demiş ve 1+1=2de olabilir 3de demiş.adam avukata gelmiş ve demişk 1+1kaç eder.avukat direkt:sen kaç olmasını istersen odur demiş.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız   fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 2:56 pm

ingilter,amerika,italya başkanları ve bizim o devrin başbakanı bir araya gelmiş.ve amerika başkanı demişki:biz memurumuza 10000dolar veririz maaş olrak demiş.işte bunun 2000doları ev kirası 50000doları mutfak ve eğitim masrafı eder.geri kalanını da memur yatırım yapar yada harcar o bizi enterese etmez demiş.italya başbakanı da o da b,işey ni biz memurumuza20000dolar veriyoruz.işte o da amarikan başkanı gibi bir hesap yapmış ve arta kalan 10000dolarrıda neyaparsa yapsın karışmayız demiş.aynı şekildeingilter başkanıda bir hesap yapıp arta kalan 15000dalara karışmadıklarını söylemiş.sıra bizim o devrin başbakanına gelmiş o da :biz memura 450milyon veririz.400milyon ev kirası 100 milyon yakıt 50 milyon fatura 500milyon mutfak masrafı.üste kalanını nereden bulursa bulsun karışmayız demiş.
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız   fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 10:18 am

edra çok güzel olmuş saol cnm..
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız   fıkralarınız  fıkralarınız  fıkralarınız I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 10:20 am

Cemaat namaz kılıyordu..içlerinden biri konuşunca, öteki -Namazda konuştun, namazın bozuldu! diye kızdı..Bir başkası gülerek -sende konuştun İkinizin namazı da bozuldu” ehe ehe diye güldü.. Dördüncüsü -Üçünüzün namazı da bozuldu. Çünkü üçünüz de konuştunuz” dedi. Aynı safta duran bir başkası -Allah’a şükür ben hiç konuşmadım! deyiverdi..

Kuruması İçin Astım deli buda:D
Bi gün doktorlar tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş..Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve deli boğulmak üzereymiş.. Başka bir deli havuza düşen arkadaşını yüzerek kurtarmış..Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve -seni en akıllı deli seçiyoruz demişler..Doktorlardan biri:
- Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin..demiş
- “Gelemez ki o ” demiş deli..
- Neden gelemezmiş?
- Çünkü kuruması için onu astım..demiş

Talihsiz Doktor
Kamyon Şoförü çarptığı yayayı teselli eder :
- Şansınız varmış ki size çarptığım yer tam doktorun muayenehanesinin karşısı..
Yerdeki inleyerek cevaplar :
- İşte o doktor benim..

fıkralarınız fıkralarınız fıkralarınız
1 sayfadaki 1 sayfası