Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

>>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>

+4
mavihayal090
leyli-can
pınar20
N.F.K
8 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

>>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> Empty
MesajKonu: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 6:00 pm

sevdalar kara gözlerinde saklıdır.
seni sevmek nefsime iflas,gönlüme kardır...

nasıl sevmem ki seni?kedileri çok seven arkadaşın ebu Hureyre anlatır:bir gün 3 yol çatına oturmuş müslümalardan biri beni evine davet eder diye bekliyordum.gelen geçen selam verdi ama halime kimse muttali olmadı.az sonra Alemlerin Efendisi(SAV) geldi ve dediki''ya eba Hir seni bura da tutan nedir''ben de dedim ki:beni burada tutan açlıktır açım açım ya Rasulallah.dedi:sen kaç gündür açsın.dedim 2 gündür açım.dedi ben 3 gündür açım.gel hane_i saadete biri süt getirmiş onu içelim.hanei saadete gittik ben hemen atıldım içmeye.dedi ki:ya eba Hir ashabı çağır ashab da içsin.ben o ashabı çağırırken daraldım dedim bu bir bardak süt bana yetmez.60 kişi çağardım 7o kişi çağardım hepsi bismillahiteala doydular.dedi ki:ya eba Hir sen de doya doya iç bakiyesini bana ver.dişime tırnağıma kanıncaya kadar içtim kalanını gözümün nuru Efendimiz(SAV)me verdim.
sevmem mi şimdi seni ashabının 2 katı acı çektin.oysa sen isteseydin hükümdar peygamber de olabilirdin.ama sen kul peygamberliği seçtin.
sonra bir gün şavaş ganimetlerini taşıyan kervandan bir eşek çıkıp önüne gelmişti ve dile gelip:Ya Rasulallah sırtıma bininiz merkep saifeside şereflensin demişti.sende hizmetine almıştın onu.sen vefat edince kendini kör bir kuyuya atmıştı:Rasululahsız bir dünya istemem diye.
nasıl sevmem ki seni efendim:savaşlarda atını en önde koşardın,savaşın en derin anlarında ashabın biraz geri çekilse de,sen çekilmez seslenirdin yüreği merhamete susamışlara:Nereye gidiyorsunuz ben Abdulmuttalib oğlu,Abdullah oğlu,Muhammedim(SAV).nereye gidiyorsunuz derdin.
sonra bir gün biri seni öldürmeye gelmişti.bir ara Ebu Bekir Sıddık efendimizi sana benzetmişti.karıştırmayayım diye birine sormaya karar verdi.kendi kendine kime sorayım,şu ayakta su dağıtana sorayım dedi.ve gitti ona sordu:sizin kavminizin seyyidi kimdir?Ruh-i Seyyid'ül enam:bu kavmin seyyidi bu kavme hizmet edendir.yani ayakda su dağıtan hz.Muhammeddir.adamın oku yayı bir tarafa düştü ve dedi ki;ne büyüksün ya Muhammet ne büyüksün.bizim efendilerimiz bize zulüm ederken sen kavnine hizmet ediyoprsun.ne büyüksün.
nasıl sevmem seni canım,cananım.aşkımın leylası.
gevrez isimli kafir anlatır.bir ağacın altına yatmıştın kılıcın asılı.gevrez kılıcı kaptı ve seni uyandırıp;şimdi seni benim elimden kim kurtaracak dedi.sende haykırdın :Allah diye.ve adamın kılıcı bir yanına düştü sen sordun peki şimdi seni benim elimden kim kurtaracak diye.o da bura da kötü ve iyiden kötüsü sen olma Ya Rasulallah demişti de sen de bırakmıştın onu.ve kavmine varınca demişti ki:ben insanlığın en hayırlısının yanından geliyorum.(bu kıssayı yiğidinin ağzından dinleyin.kürsüleri inleten)
Efendim ben seni çok seviyorum.seni seveni,sen de biteni çok seviyorum.
bir cuma vaktinde bir bedevi geliyor ve diyor ki;Ya Rasullah dua etseniz de yağmur yağsa hayvanlar bitkiler telef oldular.o günü ashap şöyle ifade eder;Rasulallah Ya Rabbi bize rahmet ver der demez gökler bomba misali şakırdadı ve o namazı biz alnımız çamurlarda kıldık.
sevgilim nasıl sevmem ki seni.
her namaz vaktinde bir çocuk yanına gelir senin yaptıklarına gülerdi.bir ara o çocuk gelmez oldu.sen de merak adip arkadaşlarına sordun.onlar da ya Rasulallah o yahudi çocuğudur duyduk ki hastaymış dediler.sen de hadi ziyarete gidelim demiştin.yahudi seni kapısında görünce şaşırdı.içeriden çocuk seslendi:baba biz burada garibiz bize kimse gelmezdi kimmiş gelen.baba haykırdı:Alemlerin Efendisi gelmiş.içeri girince şöyle dedin çocuğa.islam ol kurtul sana şefaatçi olayım.çocuk babasına baktı babası haykırdı oğlum böyle bir insanın teklifi reddedilmez ben senden önce iman ediyorum:Leileheillallah Muhammeden rasullullah diye.sonra çocuk da iman etti.DAHA SEN ORADAYKEN ÇOCUK CANINI VERDİ.SEN HEM GÜLDÜN HEM AĞLADIN.GÜLDÜN SON ANDA BİR İNSANIN İMANINI KURTARDIN.AĞLADIN ÜMMETİMDEN BİRİNİ KAYBETTİN diye.
neyini sayayım sevgilim neyini.biter mi seni anlatmak Question
N.F.K
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 6:14 pm

Allah razı olsun kardeşim
biz efendimize layık ümmet olamıyoruz maalesef
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 6:15 pm

malesef kardeş malesef
pınar20
Özel Üye
Özel Üye
pınar20

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 9:03 pm

çok güzel...
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 10:11 pm

elinize sağlık çok güzell..
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

Doğum tarihi : 03/02/89

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 10:27 pm

yüreğinize sağlık çok güzel
http://www.hci1.forumieren.de   (sadece bayanlara özel)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 1:50 pm

eyvallah lardeşlerim.tabi güzel olacaK.HA BEN YAZDUIĞIMDAN DEĞİL.ANLATILan güzel o yüzden
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 2:19 pm

Belkide ben çok sulu gözüm Sulu göz
Kevser99
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Kevser99

Lakap : qiskoqat

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 3:06 pm

Çok Güzel kardeşim..
http://esrakilicfan.forumc.biz/
iMAM hatipli
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
iMAM hatipli

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 3:27 pm

emeğine sağlık güzel bi paylaşım
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePaz Mart 22, 2009 10:57 am

eyvallah yiğitcesine.
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePaz Mart 22, 2009 11:03 am

neyini sayayım sevgilim neyini.biter mi seni anlatmak

biter mi EFENDİM seni anlatmak biter mi?
yüreğine sağlık ablacımm
RABBİM razı olsunn
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>   >>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>> I_icon_minitimePaz Mart 22, 2009 11:17 am

eyvallah kardeşim

>>>>>>>>>>>>>>SENİ SEVİYORUM EFENDİM(SAV)>>>>>>>>>>>>>>>>>>
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-