Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

.......Aşk Mı Para Mı?.......

+10
beyazgelincik
Hazan
hll
Admin
\'\--ŞEYM@--\'
rude83
Tugba06
...Gül Güzeli...
mavihayal090
Kevser99
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşk mı Param mı?
Aşk
.......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_vote_lcap53%.......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_vote_rcap
 53% [ 10 ]
Para
.......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_vote_lcap47%.......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_vote_rcap
 47% [ 9 ]
Toplam Oylar : 19

YazarMesaj
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

.......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:14 pm

ben aşk demıorum sevgı desem olur mu Wink
benım ıcın onemlı olan sey saglık
saglıklı olduktan sonra calısp paranı kazanabılırsın
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:51 pm

*birgül* demiş ki:
beyazgelincik demiş ki:
kesinlikle aşk bence aşk olmadığı sürece paranın hiç bi anlamı yok hani derlerya sevgi karın doyurmaz.bunu diyen halt etmiş bee.sevmek herşeye katlanmak demektir yeterki sevdiğin yanında olsun aç parasız susuz yaşa ama yeterki birbirinizi severek ölün.... para o kadar önemli değil yeterki gönlümüz hoş olsun ne demişler iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş hehe .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz

yav ne kadar zıttız .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin ben ikisini de demiyorum .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin aşk diye birşey yoktur bence sevgi diye birşey vardır .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile nuray ablam sana tavsiyem sakın aşk duygusuna kapılma.Sevgi duygusuna kapıl Very Happy.Çünkü bunu bana biri söylemişti aynen şu bak dinle .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin Birine aşık olma onu sadece sev.Çünkü aşk öyle birşeydir ki insan aşık olduğu kişinin kusurlarını göremez ve o ne yaparsa yapsın affeder.Ama sevdiği insanın kusurlarını görür ve bazı yerlerde hayır demeyi bilir.Aşk ile olan evliliklerde bir süre sonra pişmanlık başlar ama sevgi ile olan evliliklerde pişmanlık olmaz kolay kolay .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile

baştan da dediğim gibi ben ikisini de demiyorum.Sevgi ve kendini geçindirebilecek kadar maddiyat olsun kafidir benim için .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_wink

tşk ederim saol bu güzel bilgilerin için gerçekten doğru söylüyorsun ...ya ben de aşk diye bişi yoktur zaten..ben öylesine yazmıştım işte ..
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 1:12 pm

beyazgelincik demiş ki:
*birgül* demiş ki:
beyazgelincik demiş ki:
kesinlikle aşk bence aşk olmadığı sürece paranın hiç bi anlamı yok hani derlerya sevgi karın doyurmaz.bunu diyen halt etmiş bee.sevmek herşeye katlanmak demektir yeterki sevdiğin yanında olsun aç parasız susuz yaşa ama yeterki birbirinizi severek ölün.... para o kadar önemli değil yeterki gönlümüz hoş olsun ne demişler iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş hehe .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz

yav ne kadar zıttız .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin ben ikisini de demiyorum .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin aşk diye birşey yoktur bence sevgi diye birşey vardır .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile nuray ablam sana tavsiyem sakın aşk duygusuna kapılma.Sevgi duygusuna kapıl .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin.Çünkü bunu bana biri söylemişti aynen şu bak dinle .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin Birine aşık olma onu sadece sev.Çünkü aşk öyle birşeydir ki insan aşık olduğu kişinin kusurlarını göremez ve o ne yaparsa yapsın affeder.Ama sevdiği insanın kusurlarını görür ve bazı yerlerde hayır demeyi bilir.Aşk ile olan evliliklerde bir süre sonra pişmanlık başlar ama sevgi ile olan evliliklerde pişmanlık olmaz kolay kolay .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile

baştan da dediğim gibi ben ikisini de demiyorum.Sevgi ve kendini geçindirebilecek kadar maddiyat olsun kafidir benim için .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Herz .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_wink

tşk ederim saol bu güzel bilgilerin için gerçekten doğru söylüyorsun ...ya ben de aşk diye bişi yoktur zaten..ben öylesine yazmıştım işte ..

ben değil teyze kızı doğru söylüyor Very Happy Very Happy öylesine yazdın demek bilseydim bu kadar yazmaya uğraşmazdım Very Happy Very Happy
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 2:49 pm

ii onun yüreğine sağlık o zamn ...he boşuna yazdın yok kız boşuna olurmu hiç öylesine derken sende yanlış anlama yaww.. Very Happy zaten bugün kalbimi çok kırdın sen ve saz arkileriniz:(
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 2:51 pm

ben sizi orda bozardımya şu hayr mübarek güne dua edin.... Very Happy

aşk para ikisinide istemiom ben...
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm

beyazgelincik demiş ki:
ben sizi orda bozardımya şu hayr mübarek güne dua edin.... .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin

aşk para ikisinide istemiom ben...

eferin doğru kararı vermişsiN .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283

Bak şimdi getirdin heyheylerimi tepeme madem öyle diyeyim.Sende benim kalbimi kırdın bugün ben bu kadar uzatmadım ama sen hala uzatıyorsun.Ben zaten kırılacağını bilsem yapmam nitekimde de defalarca özür diledim senden.Ama hala böyle yapacaksan sana da birşey demiyorum daha ne diyeyim ki.
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 9:19 pm

evet verdim ..saol Very Happy sus be hem suçlu hem güçlü ya kıza bak ya Very Happy neyse sen beni ben seni kırdım öpte barışak ... şu mübarek gecede ..sana dua etcem ...
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 2:12 pm

beyazgelincik demiş ki:
evet verdim ..saol .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin sus be hem suçlu hem güçlü ya kıza bak ya .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin neyse sen beni ben seni kırdım öpte barışak ... şu mübarek gecede ..sana dua etcem ...

tamam barışalım öp elimi .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 ben de edeceğim canım inşallah herkese Smile
serhan
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
serhan

Doğum tarihi : 01/02/92
Lakap : muri :D

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 2:03 pm

yav ne olmuş bizim milletimize para para para Very Happy para herşey değil,, siz de biliyosunz,,,
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 8:40 pm

serhan demiş ki:
yav ne olmuş bizim milletimize para para para .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin para herşey değil,, siz de biliyosunz,,,

aynen katılıyorum hemşoma .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile hayatım boyunca hiç önem vermediğim ve en sinir olduğum şeydir kendileri .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin.Ama maalesef onsuz birşey olmuyor .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .Biraz hak vermek lazım arkadaşlara hemşom Wink yani bu durumda iki tarafta haklı duruşma bitmiştir .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283
serhan
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
serhan

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 9:31 am

*birgül* demiş ki:
serhan demiş ki:
yav ne olmuş bizim milletimize para para para .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin para herşey değil,, siz de biliyosunz,,,

aynen katılıyorum hemşoma .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile hayatım boyunca hiç önem vermediğim ve en sinir olduğum şeydir kendileri .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin.Ama maalesef onsuz birşey olmuyor .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .Biraz hak vermek lazım arkadaşlara hemşom .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_wink yani bu durumda iki tarafta haklı duruşma bitmiştir .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283

bu ikisinin yerleri ayrıdır ,, karıştırmamak lazım ...
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 3:55 pm

serhan demiş ki:
*birgül* demiş ki:
serhan demiş ki:

aynen katılıyorum hemşoma .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_smile hayatım boyunca hiç önem vermediğim ve en sinir olduğum şeydir kendileri .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin.Ama maalesef onsuz birşey olmuyor .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_sad .Biraz hak vermek lazım arkadaşlara hemşom .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_wink yani bu durumda iki tarafta haklı duruşma bitmiştir .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283

bu ikisinin yerleri ayrıdır ,, karıştırmamak lazım ...

ben duruşma bitti demedim mi .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283

karıştıran yok zaten hemşom .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin sen de şimdi blenderlık yapma .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 Blender hemşom .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 Yeni lakabın hayırlı uğurlu olsun .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283 .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 174283
serhan
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
serhan

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 8:08 am

blender ? Very Happy
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: .......Aşk Mı Para Mı?.......   .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 5:44 pm

serhan demiş ki:
blender ? .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 Icon_biggrin

blender hmm nasıl anlatsam ki .......Aşk Mı Para Mı?....... - Sayfa 2 8015 mutfakta yemek yaparken birşeyleri karıştırmak için kullanılan alet.Karıştırıcı da diyebiliriz

.......Aşk Mı Para Mı?.......
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut…