mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: yoksun dıye sen yanımda permalink Salı Mart 17, 2009 10:19 am | |
| Hiç haketmedin ki sen bunu!!! Senden uzak kalınca anladım gerçekleri… Aslında “anladım” dediğime bakma,anlamak istemiyorum,kabullenmek istemiyorum sensizliği!Zindan derlerdi de inanmazdım ayrılık için, Ama bu ayrılık.. bu ayrılık var ya, zindandan beter benim için! Zindan dedikleri sınırlı bir alan Bense sınırsız bir alanda sınırlandırıyorum kalbimi Yavaş yavaş uzaklaşıyorum kendimden Aynaya bakıyorum… göremiyorum kendimi! Kendimi görmeyi bırak, aynayı dahi göremiyorum! “Neden” diye soruyorum kendi kendime… Nedeni ise açık:SEN YOKSUN ! Sen yoksun diye gözlerim zifiri bir karanlığın içinde buluyor kendini O karanlığın içinde sel olup gitmek istiyor,uzaklaşmak istiyor her şeyden Ama senin o güzel gözlerine dalıp dalıp giderim hayaliyle vazgeçiyor bu fikrinden Avutuyor kendini senin o okyanus yeşili eşsiz gözlerinin büyüsüyle Bunları düşünürken gözlerimden bir damla yaş dökülüyor Yanaklarımdan geçerken tam kalbimin üzerine düşüyor birden… Sanki kalbime bir şeyler anlatmak istercesine bir buz kristali şeklini alıyor sımsıcak tenim üzerinde Üzülüyor bu duruma yüreğim ama kendi derdi daha büyük,içinde yangınlar var, bir türlü söndüremiyor bu yangını.Gerçi hiç sönmesin istiyor; “senin için yanarım�? diyor, sırf senin için! Bir bakıyorum içini damarlarımın en ücra köşelerine kadar dökmeye çalışıyor, çünkü onlardan başka içini dökebileceği sadece biri var, o da sensin! Ama sen de çok uzaktasın, yanına gelmeye utanıyor, korkuyor kalbim! Bu korku kaybetme korkusu, bu korku seni istemeden kırma korkusu. Böyle bir şey olmasındansa bin parçaya bölünmeyi tercih ediyor yüreğim! Ama dilime hakim olamıyorum,haykırmak istiyor “neden ayrıyız, tam da birbirimize bu kadar yakınlaşmışken?” diye! İçimden bir ses ise haykırmayı bırak, havayı yırtarcasına dışarı çıkıyor ve şöyle diyor: SENİ SEVİYORUM ! SENİ SEVİYORUM !! SENİ SEVİYORUM !!! | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: yoksun dıye sen yanımda permalink Perş. Mart 19, 2009 7:51 am | |
| Çok güzel paylaştığnı için teşekkürler.. | |
|
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: yoksun dıye sen yanımda permalink Perş. Mart 19, 2009 8:22 am | |
| | |
|
mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: yoksun dıye sen yanımda permalink Perş. Mart 19, 2009 10:20 am | |
| | |
|